Δεδομένα επικοινωνίας

Το tirendo.gr είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία της Delticom OE SRL, Timisoara, Ρουμανία.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αγορά ελαστικών, την τοποθέτηση ελαστικών, τεχνικά προβλήματα, προβλήματα προϊόντων ή πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Παρακάτω θα βρείτε μια επισκόπηση των τομέων βοήθειας που παρέχουμε.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ερωτήσεις σχετικά με την αγορά ελαστικών και τις προσφορές μας

Κατάσταση της παραγγελίας σας

Προβλήματα με την παραγγελία σας

Τοποθέτηση ελαστικών / Συνεργάτες τοποθέτησης

Δεν βρήκατε απάντηση; - Περιμένουμε το μήνυμα σας

Δεν σε βοηθήσαμε ακόμη; Μπορείς επίσης να μας καλέσεις στο τηλέφωνο.

  • 211-198-3794

Πληροφορίες σχετικά με την υποβολή παραπόνων

Η ΕΕ δημιούργησε μια ηλεκτρονική πύλη για να βοηθήσει τους δυσαρεστημένους πελάτες. Εάν έχετε καταγγελία σχετικά με αγαθά ή υπηρεσίες που έχετε αγοράσει από εμάς μέσω διαδικτύου, θα βρείτε μια ουδέτερη υπηρεσία επίλυσης διαφορών στο http://ec.europa.eu/consumers/odr για να επιτύχετε εξωδικαστική διευθέτηση. Λάβετε υπόψη ότι επί του παρόντος (από 01.02.2017) δεν υπάρχουν όργανα επίλυσης διαφορών για ορισμένες βιομηχανίες και σε ορισμένες χώρες. Επομένως, ως καταναλωτής, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πύλη για να επιλύσετε διαφωνίες μαζί μας σε αυτές τις χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική πύλη της ΕΕ. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία επίλυσης διαφορών ενώπιον του οργάνου διαμεσολάβησης καταναλωτών. Ωστόσο, είμαστε καταρχήν πρόθυμοι να συμμετάσχουμε σε διαδικασία επίλυσης διαφορών ενώπιον συμβουλίου διαιτησίας καταναλωτών. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Η διεύθυνση μας:

Delticom OE SRL
STR ANCA POPA, NR.3, Ap.P
300318 Timisoara
Ρουμανία
Τηλέφωνο: 211-198-3794
Φαξ:


Καταχωρημένο γραφείο: Timisoara, Timis, Romania
Αριθμός μητρώου: J35/1428/2004
Αριθμός ΦΠΑ: EL997278703

Ονομα τράπεζας: Deutsche Bank Munchen,IBAN: DE54700700240396225500,BIC: DEUTDEDBMUC

Παρακαλούμε, μην αποστείλετε ελαστικά σε αυτή τη διεύθυνση. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα δεχτούμε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας.